NP inovujme.sk bude opäť súčasťou podujatia SlovakiaTech
9.9.2021

Národný projekt inovujme.sk bude už po tretíkrát súčasťou medzinárodnej odbornej konferencie a prezentačného veľtrhu SlovakiaTech 2021 v Košiciach. Počas dvoch dní od 14. do 15. septembra si lektori národného projektu pripravili zaujímavý program pre stredné školy aj širokú verejnosť.

Národný projekt Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky – inovujme.sk, ktorý realizuje Slovenská inovačná a energetická agentúra, podporuje aj takýmto spôsobom rast inovačného potenciálu na Slovensku. 

,,Sme radi, že opäť môžeme prezentovať na SlovakiaTechu 2021. Vo workshopovom pavilóne Echo sme pripravili zaujímavý program. Inovatívny prístup ku kreatívnemu procesu tvorby umeleckého diela predstaví napríklad rapper Tono S., ktorý bude našim špeciálnym hosťom v stredu 15. septembra, “ uviedol Artur Šturmankin, vedúci podaktivity národného projektu inovujme.sk venujúcej sa podujatiam a komunikácii.  

SlovakiaTech 2021 je medzinárodná odborná konferencia a inovačno-technologický veľtrh firiem, ktorého cieľom je stretnutie slovenských a zahraničných odborníkov v oblasti inovácií, priemyslu a priemyselných technológií, energetiky, dopravy a logistiky, v oblasti životného prostredia a vzdelávania, ako aj prezentácie vedeckého a inovačného potenciálu slovenských technologických firiem.

Národný projekt Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky – inovujme.sk realizuje Slovenská inovačná a energetická agentúra v operačnom programe Integrovaná infraštruktúra. Spolufinancovaný je z Európskeho fondu regionálneho rozvoja.

Domovská stránka Európsky Fond Regionálneho Rozvoja
Domovská stránka Ministerstvo dopravy a výstavby SR
Domovská stránka Ministerstvo hospodárstva SR
Domovská stránka SIEA