Druhý ročník Kreatívneho leta klope na dvere
15.6.2021

Národný projekt inovujme.sk pripravil po minuloročnej úspešnej sérii aj druhý ročník informačných podujatí Kreatívne leto. Je určený všetkým tým, ktorí sa majú chuť vzdelať, zabaviť a objaviť v sebe kreativitu. Ako prví si to budú môcť začiatkom júla vyskúšať záujemcovia v Košickom kraji.

Minulý rok sa národnému projektu inovujme.sk podarilo v rámci Kreatívneho leta zorganizovať 12 inovačných seminárov po celom Slovensku s pozitívnou odozvou od účastníkov. „Aj toto nás motivovalo k organizácii druhého ročníka. Program seminárov bude opäť zameraný na kreatívne myslenie a je určený pre študentov stredných a vysokých škôl, mladých podnikateľov a kohokoľvek s chuťou inovovať,“ hovorí Artur Šturmankin, vedúci podaktivity národného projektu inovujme.sk venujúcej sa podujatiam a komunikácii. 

Počas zhruba 3 hodín sa účastníci programu okrem informácií z podnikateľskej praxe dozvedia, ako získať financie na svoj startup, osvoja si pozitívne myslenie, zabavia sa pri teste kreatívnych schopností a naučia sa techniku generovania nových nápadov.

 

 

Lektori spolu so zaujímavými hosťami vystúpia v podnikateľských inkubátoroch, coworkingoch, v kultúrnych, komunitných či umeleckých centrách. Program je pre účastníkov bezplatný a realizovaný v rôznych mestách po celom Slovensku.Podrobné informácie, miesta realizácií a prihlásenie sa na podujatia môžu záujemcovia nájsť už čoskoro na sociálnych sieťach projektu alebo na webovej stránke inovujme.sk.

Séria vzdelávacích podujatí Kreatívne leto je jednou z aktivít národného projektu Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky – inovujme.sk. Realizuje ho Slovenská inovačná a energetická agentúra. Projekt je spolufinancovaný z Európskeho fondu regionálneho rozvoja prostredníctvom operačného programu Integrovaná infraštruktúra.

Národný projekt Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky – inovujme.sk realizuje Slovenská inovačná a energetická agentúra v operačnom programe Integrovaná infraštruktúra. Spolufinancovaný je z Európskeho fondu regionálneho rozvoja.
 

Domovská stránka Európsky Fond Regionálneho Rozvoja
Domovská stránka Ministerstvo dopravy a výstavby SR
Domovská stránka Ministerstvo hospodárstva SR
Domovská stránka SIEA