Inovujme.sk na veľtrhu CONECO 2018
5.4.2018

Čo čaká na návštevníkov veľtrhu, ktorí sa zastavia v našom stánku?

Veľtrh CONECO sa tento rok uskutoční už po 39-krát a aj tentoraz prinesie aktuálne trendy v oblasti stavebníctva a architektúry. Na výstavisku Incheba nájdete od 11. do 14. apríla pod jednou strechou všetko od stavebných materiálov, cez okná dvere a podlahy, až po zariadenia do záhrady. Už samozrejmosťou sú inovačné riešenia pre stavebníctvo a architektúru. Nebude núdza o revolučné materiály, ktoré zabezpečia úsporu energie alebo inteligentné elektroinštalácie. Na veľtrhu sa budú prezentovať slovenské firmy a inovatívne riešenia a medzi zúčastnenými tým pádom nemôže chýbať projekt inovujme.sk.

Stánok projektu nájdete vďaka už známemu modrému logu. V ňom na návštevníkov budú v priebehu štyroch dní čakať naše konzultantky, ktoré poskytujú informácie o možnostiach, ktoré projekt ponúka slovenským podnikom – predovšetkým sa jedná o mentoring a odborné poradenstvo v oblasti inovácií a realizácii inovačných zámerov.

Keď navštívite stánok projektu inovujme.sk, dozviete sa viac aj o ďalších aktivitách projektu ako podujatia alebo inovačné workshopy. Pre súťaživých účastníkov bude k dispozícii aj inovačný kvíz, v ktorom môžete získať vecné ceny. Preto ak máte v pláne od 11. do 14. apríla navštíviť veľtrh CONECO na výstavisku Incheba, rozhodne nevynechajte stánok inovujme.sk!

Domovská stránka Európsky Fond Regionálneho Rozvoja
Domovská stránka Ministerstvo dopravy a výstavby SR
Domovská stránka Ministerstvo hospodárstva SR
Domovská stránka SIEA