Kreatívne leto plánuje navštíviť 16 miest
1.7.2021

Národný projekt inovujme.sk a jeho lektori vyrážajú na druhý ročník série informačných podujatí Kreatívne leto. Po minuloročnom úspechu v 12 mestách sa tento rok plánujú zastaviť až v šestnástich lokalitách na Slovensku. Dvojmesačné turné štartuje na východe Slovenska a skončí sa na západe krajiny. 

Kreatívne leto je určené všetkým tým, ktorí sa majú chuť vzdelať, zabaviť a objaviť v sebe kreativitu. Ako prví si seminár budú môcť vyskúšať záujemcovia v Košiciach v priestoroch Tabačky už 7. júla.

Program seminárov bude opäť zameraný na kreatívne myslenie a je určený pre študentov stredných a vysokých škôl, podnikateľov a kohokoľvek s chuťou inovovať. Počas 3 hodín sa účastníci programu okrem informácií z podnikateľskej praxe dozvedia, ako získať financie na svoj startup, osvoja si pozitívne myslenie, zabavia sa pri teste kreatívnych schopností a naučia sa techniku generovania nových nápadov.

Lektori spolu so zaujímavými hosťami vystúpia v podnikateľských inkubátoroch, coworkingoch, v kultúrnych, komunitných či umeleckých centrách. Program je pre účastníkov bezplatný. Podrobné informácie, termíny, miesta konania seminárov a ich program môžu záujemcovia nájsť na sociálnych sieťach projektu alebo na webovej stránke inovujme.sk.

 

Séria vzdelávacích podujatí Kreatívne leto je jednou z aktivít národného projektu Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky – inovujme.sk. Realizuje ho Slovenská inovačná a energetická agentúra. Projekt je spolufinancovaný z Európskeho fondu regionálneho rozvoja prostredníctvom operačného programu Integrovaná infraštruktúra.

Národný projekt Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky – inovujme.sk realizuje Slovenská inovačná a energetická agentúra v operačnom programe Integrovaná infraštruktúra. Spolufinancovaný je z Európskeho fondu regionálneho rozvoja.

Domovská stránka Európsky Fond Regionálneho Rozvoja
Domovská stránka Ministerstvo dopravy a výstavby SR
Domovská stránka Ministerstvo hospodárstva SR
Domovská stránka SIEA