Užitočné rady pre podnikateľov aj na tohtoročnom veľtrhu CONECO
26.3.2019

Aj v rámci tohto ročníka veľtrhu CONECO bude ponúkať poradenstvo pre podnikateľov projekt Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky - inovujme.sk. Poskytneme Vám poradenstvo o možnostiach inovácií Vašich produktov či procesov.

Súčasťou veľtrhu, kde slovenské firmy prezentujú svoje inovatívne riešenia, nesmie chýbať ani projekt inovujme.sk. Informácie o možnostiach podpory inovácií, ktoré projekt ponúka slovenským podnikom, Vám v našom stánku poskytnú odborní konzultanti. Ide predovšetkým o mentoring, inovačné workshopy a odborné poradenstvo. Okrem informácií o podnikateľskom poradenstve Vám budú k dispozícii ukážky inovatívnych technológií programátormi humanoidných robotov a vynálezcami inovatívnych gadgetov, ako je collidoscope. Súťaživí návštevníci sa môžu zapojiť aj do inovačného kvízu, v ktorom môžu získať vecné ceny.

Nájdete nás od 27. do 30. marca na výstavisku Incheba, v hale B2 (registračné číslo stánku 200).

Národný projekt Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky – inovujme.sk realizuje Slovenská inovačná a energetická agentúra, spolufinancovaný je z Európskeho fondu regionálneho rozvoja v operačnom programe Výskum a inovácie.

Domovská stránka Európsky Fond Regionálneho Rozvoja
Domovská stránka Ministerstvo dopravy a výstavby SR
Domovská stránka Ministerstvo hospodárstva SR
Domovská stránka SIEA