Inovujme.sk na Pohode
6.7.2022

Na najväčšom hudobnom festivale na Slovensku bude tento rok ešte viac inovácií a zaujímavých informácií, ktoré s tým súvisia. A to aj vďaka národnému projektu inovujme.sk. Ten bude totiž súčasťou festivalu Pohoda 2022. Chýbať nebudú ani zaujímavé atrakcie.

Po dvoch rokoch pandemických obmedzení sa na scénu vracia v plnej sile aj najväčší slovenský hudobný festival Pohoda. Dvadsiaty štvrtý ročník festivalu sa bude konať na trenčianskom letisku od štvrtka 7. do soboty 9. júla 2022. Okrem množstva skvelých kapiel a bohatého programu tam bude mať svoj stan aj národný projekt inovujme.sk. Jeho pracovníci budú priamo na mieste poskytovať informácie o inovačných workshopoch, ktoré projekt realizuje na stredných a vysokých školách. Podnikatelia zas budú môcť získať všetky potrebné informácie o otvorenej výzve – inovačné poukážky Slovensko 2.0, ktorá aktuálne prebieha. 

Pristaviť sa k nášmu inovatívnemu stanu môže skutočne každý. Návštevníci môžu získať nielen množstvo zaujímavých informácií o aktivitách inovujme.sk, ale navyše aj odísť s novými zážitkami. Chýbať totiž nebudú ani mnohé atraktívne a najmä inovatívne aktivity pre deti i dospelých. 
 

Aj pre tieto aktivity sa na Pohode 2022 oplatí navštíviť stan inovujme.sk:

  1. Cukrová vata s bicyklom - Zašportujte si na bicykli a popritom rozkrúťte vlastným pohonom výrobník na cukrovú vatu. Čím rýchlejšie budete krútiť, tým skôr si ju budete môcť vychutnať.
  2. 3D palacinky - Aj palacinka môže byť inovatívna. Vychutnajte si ju priamo u nás v tvare 3D loga inovujme.sk.
  3. Virtuálna pologuľa - Zahrajte si rôzne hry vo virtuálnej realite na špeciálnej pologuli. Všetko sa ovláda vlastným telom. Okrem nezabudnuteľného herného zážitku spálite kalórie a spevníte telo. 
  4. Maľba vo virtuálnej realite - Ponorte sa do sveta virtuálnej reality a namaľujte si vlastné umelecké dielo, ktorý bude lietať všade okolo vás. 
  5. Fotobox - Vyfoťte sa v zábavnej póze s našimi inovačnými rekvizitami. Originálnu fotku dostanete na pamiatku nielen fyzicky, ale aj emailom. 

Národný projekt Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky – inovujme.sk realizuje Slovenská inovačná a energetická agentúra v operačnom programe Integrovaná infraštruktúra. Spolufinancovaný je z Európskeho fondu regionálneho rozvoja.

Domovská stránka Európsky Fond Regionálneho Rozvoja
Domovská stránka Ministerstvo dopravy a výstavby SR
Domovská stránka Ministerstvo hospodárstva SR
Domovská stránka SIEA