Kreatívne leto navštívilo 15 miest
6.9.2021

Národný projekt inovujme.sk absolvoval počas letných prázdnin druhý ročník série informačných podujatí Kreatívne leto. V júli jeho lektori zrealizovali sedem podujatí a v auguste pridali ďalších osem vo všetkých krajoch Slovenska, čo je celkovo o tri viac ako počas prvého ročníka.

Národný projekt inovujme.sk využil letné mesiace a uvoľnené opatrenia v súvislosti s aktuálnou situáciou na rozširovanie povedomia o inováciách po celom Slovensku. Lektori spolu so špeciálnymi hosťami navštívili v rámci Kreatívneho leta 15 miest a vyškolili 230 účastníkov týchto seminárov. 

Kreatívne leto bolo určené všetkým tým, ktorí mali chuť sa vzdelať, zabaviť a objaviť v sebe kreativitu. Už teraz sa lektori národného projektu inovujme.sk tešia na jeho tretí ročník, s ktorého prípravami sa začne už čoskoro. 
 

Národný projekt Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky – inovujme.sk realizuje Slovenská inovačná a energetická agentúra v operačnom programe Integrovaná infraštruktúra. Spolufinancovaný je z Európskeho fondu regionálneho rozvoja.
Domovská stránka Európsky Fond Regionálneho Rozvoja
Domovská stránka Ministerstvo dopravy a výstavby SR
Domovská stránka Ministerstvo hospodárstva SR
Domovská stránka SIEA