Národný projekt inovujme.sk sa zúčastní na veľtrhu ELO SYS
15.5.2019

Využite bezplatné poradenstvo poskytované v rámci projektu inovujme.sk, o ktorom sa môžete dozvedieť viac informácií na výstave elektrotechniky ELOSYS a Medzinárodnom strojárskom veľtrhu. Najväčšia slovenská prehliadka moderných technológií sa začína v utorok 21. 5. 2019 v nitrianskom Agrokomplexe.

Ak podnikáte, tak chcete rozvíjať svoj inovačný potenciál a mať náskok v porovnaní s vašimi konkurentmi na trhu. Nepremeškajte možnosť a príďte sa informovať na veľtrh o možnostiach podnikateľského poradenstva vo forme inovačných workshopov.

„V dnešnej turbulentnej dobe hýbu inovácie svetom. Ak chcú byť spoločnosti konkurencieschopné vo svojej oblasti podnikania, je pre nich nevyhnutné myslieť kreatívne a prichádzať s novými produktmi a službami, ktoré by uspokojili zákaznícky dopyt. Práve inovujme.sk ponúka možnosti ako začať.“ hovorí Dušan Saksa, riaditeľ Odboru zvyšovania inovačnej výkonnosti.

Podrobnejšie informácie o projekte inovujme.sk budú účastníkom k dispozícii v pavilóne B v stánku č. 45 v priestoroch výstaviska do 24. mája 2019. Národný projekt Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky – inovujme.sk je spolufinancovaný z Európskeho fondu regionálneho rozvoja v operačnom programe Výskum a inovácie.

Domovská stránka Európsky Fond Regionálneho Rozvoja
Domovská stránka Ministerstvo dopravy a výstavby SR
Domovská stránka Ministerstvo hospodárstva SR
Domovská stránka SIEA