Pozývame vás na inovatívny festival, aký ste ešte nezažili!
23.5.2018

V Trnave (nielen) na námestí bude aj inovujme.sk.

Lovely Experience je multimediálne podujatie organizované v Trnave, ktoré sa tento rok uskutoční v sobotu 26. mája. Kombinuje aktuálnych zahraničných umelcov, tanečníkov, akrobatov a vizuálne atrakcie. Jedná sa o jedinečný audiovizuálny projekt prinášajúci mnoho inovácií: či už medzi podobnými podujatiami, ale tiež z roka na rok. Zapája všetky zmysly návštevníkov, šokuje a vytvára obsah, ktorý sprostredkúva nenahraditeľné zážitky. Namiesto tradičných pódií využíva budovy a namiesto ozvučenia bezdrôtové slúchadlá. Účastníci sa preto môžu voľne pohybovať v priestore – či už na mestskom námestí, alebo môžu aj vystúpiť na Mestskú vežu.

Na podujatí je zaujímavý aj ďalší sprievodný program, na ktorom sa tento rok podieľa aj národný projekt Zvýšenie inovačnej výkonnosti slovenskej ekonomiky – inovujme.sk. Tento rok vás čaká napríklad špeciálna audio-vizuálna inštalácia, ktorú prinesie Divadlo Jána Palárika v Trnave a Mestská Veža Trnava.

Za národný projekt inovujme.sk vystúpi Artur Bobovnický, riaditeľ Sekcie analýz, programov a medzinárodnej spolupráce v SIEA, s prednáškou Innovate or Die: Ako byť inovatívny a myslieť ako inovátor? Prednáška bude prebiehať od 16:05.

Okrem toho je pre účastníkov pripravený aj inovačný workshop, ktorý sa uskutoční:

15:05 – v Malom Berlíne

18:05 – na Nádvorii Coworking

Domovská stránka Európsky Fond Regionálneho Rozvoja
Domovská stránka Ministerstvo dopravy a výstavby SR
Domovská stránka Ministerstvo hospodárstva SR
Domovská stránka SIEA