Súťaž InnoVision Ecosystem Awards
21.8.2020

Celosvetové ocenenia InnoVision Ecosystem Awards sú oslavou inovatívnych ekosystémov po celom svete a každoročne prezentujú dosiahnuté a aplikované medzinárodné úspechy. Tento rok sa uskutoční v digitálnej forme 13. októbra v rámci podujatia DLD Sync Tel Aviv 2020 a bude vysielané po celom svete z inovatívneho mesta Tel Aviv.

Organizátori spomedzi obcí, okresov alebo technologických parkov hľadajú tie najúčinnejšie, jedinečné, kreatívne a inovatívne úspechy dosiahnuté po celom svete. Mestá a regionálne ekosystémy sa môžu uchádzať o účasť vyplnením nominačného formulára najneskôr do 1. septembra 2020.

Výbor InnoVision preskúma všetky prihlášky a vyberie 8 kandidátov. Na čele výboru stojí svetovo uznávaný podnikateľ Dr. Yossi Vardim, ktorý je známy ako „kmotor izraelského Hi-Tech“. Finalisti budú určení na základe kritérií stanovených v pravidlách a usmerneniach súťaže a vyhlásení na webovej stránke InnoVision 14. septembra 2020.

Osem finalistov predstaví 13. októbra 2020 svoje krátke prezentácie pred medzinárodným publikom a prestížnym panelom medzinárodných odborníkov InnoVision v rámci digitálnej akcie DLD Sync Tel Aviv.

Na konci súťaže organizátor vyhlási víťazný tím na základe online prezentácií. Výherca bude tiež vyhlásený na webových stránkach InnoVision a DLD Sync TLV.

Pre viac informácií o súťaži môžu záujemcovia navštíviť webovú stránku podujatia http://www.globalinnovision.com/.

Domovská stránka Európsky Fond Regionálneho Rozvoja
Domovská stránka Ministerstvo dopravy a výstavby SR
Domovská stránka Ministerstvo hospodárstva SR
Domovská stránka SIEA